ShareSimple: Sådan kommer du hurtigt i gang

Du er nu blevet oprettet i ShareSimple af os og skal have det installeret i din email, så du kan komme i gang.

For at komme i gang med ShareSimple kan du følge en af nedenstående installationsguider og guiden til, hvordan du kommer igang efter installation:

Download ShareSimple via Microsoft Outlook webapp

1. Åbn Outlook i webversion
  2. Tryk på Ny mail
  3. I bunden af mailen klikker du på de tre prikker ... ved siden af vedhæftningstegnet
  4. Klik på "Hent tilføjelsesprogrammer"
  5. Søg efter ShareSimple
  6. Tryk Tilføj og følg de sidste trin, der kræves for, at programmet er tilføjet korrekt
  7. Begynd at bruge ShareSimple (se guiden nederst heri)

Download ShareSimple fra Microsoft Appsource store:

1. Åbn Outlook på din computer - enten i webversion eller som program
  2. Find Menu (ved siden af Outlook logoet i toppen på web)
  3. Klik på Alle apps for at komme til appsource store
  4. Søg på ShareSimple
  5. Klik på Hent det nu
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at få det installeret

Åbn ShareSimple efter installation

I Outlook på din computer gør du følgende

1. Åbn Outlook
  2. Start en ny mail
  3. Se efter add-ins i øvre højre hjørne (gemmer sig ofte bag tre prikker af en art)
  4. Klik på ShareSimple ikonet - en sidemenu vil åbne sig
  5. Herfra vælger du om du skal anmode eller dele data
  6. Følg trinnene for korrekt udfyldelse (til-feltet skal være udfyldt for at du kan trykke afslut)
  7. Gentag så ofte du har brug for ShareSimple

I Outlook fra webversion:

1. Start en ny mail
  2. Klik på de tre prikker i bunden af mailen ved siden af knappen "viva insights" eller ved siden af vedhæftningsymbolet typisk
  3. Klik på ShareSimple ikonet - en sidemenu vil åbne sig
  4. Herfra vælger du om du skal anmode eller dele data
  5. Følg trinnene for korrekt udfyldelse (til-feltet skal være udfyldt for at du kan afslutte)
  6. Tryk på krydset i øvre højre hjørne når du er helt færdig og vil vende tilbage til din mail og skrive den færdig
  7. Gentag så ofte du har brug for ShareSimple

Vi har optaget en kort video, der viser, hvor du skal klikke for at komme i gang. Den kan du se ved at klikke på How-to videos i menuen eller her: ShareSimple Quick Intro

Har du brug for hjælp? Er der noget som helst, der volder dig problemer, eller er programmet langsomt - så tøv ikke med at fortælle os det så vi kan gøre noget ved det 🙌🏻

Skriv til os på support@safeonline.dk - vi svarer typisk inden for 24 timer.