DataMapper Desktop: Sådan scanner du local drive på Windows

For at kunne scanne lokaldrev skal du downloade vores desktop app, som du finder under Data Locations i menuen.

Step 1: Find Local Drives i Data Locations tab

Admin: Har du ikke på forhånd valgt det som en location, der også skal scannes, kan du tilføje den ved at klikke på "manage data locations" og tilvælge den som location. Du vil muligvis skulle bede dine brugere om at opdatere siden eller logud/login igen.

Når du har tilføjet det som location vil det fremgå nederst i listevisningen.

Step 2: Download applikation - Windows:

Klik på Download ud for Local Drives i menuen som vist ovenfor. Applikationen vil blive hentet som en fil i navnet "DataMapper Setup 1.0.2.exe". Denne dobbeltklikker du på, når du har fundet filen i din Overførsler mappe eller når du kan se, at download er færdig.

Du vil blive vist en "advarsel" som vist nedenfor. Her klikker du "Ja" eller "Yes" for at installationen fortsætter.

Du vil muligvis også blive mødt af følgende "advarsel": Her klikker du samme som ovenstående.

Herefter vil installationen starte. Følg instrukserne i opsætningen som vist nedenfor:

På sidste trin i installationen klikker du blot "finish" og derefter har du hentet DataMapper, som desktop app.

Step 3: Åbn og login på DataMapper desktop app

Når opsætningen er færdig skal du finde applikationen på din computers skrivebord - logoet ser sådan her ud og ligner det, du kender fra vores web-applikation:

Dobbeltklik for at åbne applikationen - herefter login som du kender det:

Step 4: Scan dine local drives

Efter login kan du vælge de local drives som vores applikation har fundet. Du vælger selv om du vil scanne det hele på én gang eller om du vil tage det enkeltvis. Når scan er igang så kan du finde resultaterne inde på web-applikationen, som du gør med andre scannede lokationer.

Desktop applikationen fortæller dig, når du kan lukke applikationen - typisk efter endt scan.

Step 5: Luk applikationen

Når du er færdig med at scanne local drives - og eventuelt network drives - kan du lukke applikationen. Hver gang du ønsker at scanne lokale drev skal du starte applikationen op.