DataMapper Troubleshooting: Find alle emailkonti i Outlook (Global Outlook)

Denne artikel indeholder en kort beskrivelse til at finde alle email konti i Outlook, primært relevant for de kunder, som har købt vores Outlook Global Scan (herefter OGS forkortet) ydelse i DataMapper.


Når du starter et OGS op så vil vores system scanne de mailkonti, som er tilgængelige/indlæselige. Hvis du eller din (IT) admin mistænker, at der måtte mangle nogle mailadresser, så er det muligt at gennemse det via vores trin herunder.


Hvad skal jeg vide?

Artiklen kan hjælpe med at vise dig i enkle trin, hvordan du finder frem til alle de emailkonti I måtte have i jeres virksomhed - samt at få et overblik over, om de alle sammen hører under samme tennant (teknisk term - kan også kaldes for en paraply).


Hvordan finder jeg ud af det?

For at finde ud af om alle brugere er lokaliseret samme sted kræver det, at du er admin i Microsoft Admin Center og kan logge ind i nedenstående link - og derefter kan klikke på Users i sidemenuen. Her vil du skulle tilrette User type - så får du alle brugere med.


Klik her 👉🏻 Microsoft Intune Admin Center


Det kan f.eks. være ved et domæneskift (det hænder at virksomheder skifter navn, identitet osv.) at brugerne bliver delt op - og derfor ikke kan ses i den liste, som bliver scannet i Global Outlook. Dette kan der ændres på, så de alle bliver samlet ved at klikke ind på linket og få overblikket.


Løsning for at kunne se brugere i oversigten i DataMapper:

For at løse det "problem" skal du/din admin i jeres virksomhed (eller jeres extern IT admin) logge ind i ovenstående link og bekræfte, at alle brugere hører til samme firma og få dem flyttet så vi kan scanne dem i DataMapper.

Så snart bekræftelsen er foretaget af dig/din admin vil de efter et kort stykke tid indgå i jeres igangværende global outlook scan - ofte skal systemet lige opdatere et kort øjeblik og så vil du kunne se de manglende mailadresser i listen i DataMapper kort efter.


Herunder kan du se, hvordan listen kan se ud (vi har taget udgangspunkt i vores eget view):

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller problemer med at løse ovenstående vil vi I første omgang bede dig tage fat på din interne IT administrator/IT udbyder. Har du problemer med DataMapper tager du selvfølgelig fat på os 😊

Still need help? Contact Us Contact Us